• NL
 • EN
 • DE

Angebot anfordern

Hermes Speedster

Design

(NL) Een oogstrelend design met alle aandacht voor details...

(NL) De Hermes Speedster is een klassieke boot in retrostijl met alle technische snufjes van nu. Het kleine familiebedrijf ‘Seven Sea Yachts’ uit Griekenland produceert de boten. Alles wordt met de hand gemaakt en de liefde waarmee dit gepaard gaat ziet u met één blik op de Hermes Speedster terug. Geïnspireerd op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ’30. Het resultaat van dit buitengewone vakwerk is een ware lust voor het oog. Wanneer stapt u aan boord?

foto
(NL) Ontworpen door Seven Seas Yachts

(NL) De Griekse architect Nicolas Politis ontwierp het hydrodynamische onderschip en baseerde het uiterlijk op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30. In zijn werf wordt alles met de hand vervaardigd. Stap voor stap worden de onderdelen van de boot samengevoegd, tot uiteindelijk alles samen komt in een weergaloze boot. Een magisch moment...

(NL) Wij bezoeken enkele keren per jaar de scheepswerf van Politis. Meerdere vakmannen werken hier tegelijkertijd aan verschillende Hermes Speedsters. Een prachtig gezicht, zoveel van die oogstrelende retro boten naast elkaar. Alleen de beste materialen worden verzameld voor het creëren van de Hermes Speedster. Ter plekke wordt het leer genaaid, worden de schroefjes met handschoenen aan in het stuur geschroefd en worden de details met grote precisie toegevoegd aan de boot. Zo bent u verzekerd van een perfect afgewerkte boot!

foto
foto
foto
foto
Eigenschaften
 • (NL) Perfecte stabiliteit

  (NL) Zodra de snelheid toeneemt komt de boot omhoog waardoor de bijna horizontale houding wordt behouden. Dat betekent dat de Hermes makkelijk door het water glijdt: of u nu 5 knopen vaart of de maximale snelheid. Door het lage zwaartepunt is de boot bijzonder stabiel. De boot verbruikt gemiddeld 5,5 liter per uur. Niet voor niets is de Hermes Speedster verkozen tot ‘De meest efficiënte productieboot ter wereld’!

 • (NL) Uniek interieur

  (NL) Van de stoelen en het stuur tot de luidsprekers en de schakelaar; elk onderdeel van het interieur is handgemaakt en met bijzonder oog voor detail ontworpen. Door het uitschuifbare cabriodak kunt u onder elke weersomstandigheid genieten van de boot. Verwarming is optioneel en maakt de boot ideaal voor de koudere klimaten. Bovendien is er ruimte voor 5 personen aan boord.

 • (NL) Hoogste kwaliteit

  (NL) Ieder onderdeel wordt handgemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet. De materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Over elk detail is nagedacht: van bekleding tot stikwerk en van schroef tot waterpomp. De Hermes Speedster kan naar persoonlijke smaak samengesteld worden.

 • (NL) Grootse prestaties

  (NL) De Hermes Speedster heeft een lage waterweerstand waardoor een kleinere motor voldoende is. Daarmee is de boot nog altijd sneller dan zijn concurrenten. Door de zeer steile boeg glijdt de boot met een toegangshoek van 72 graden door de golven. In combinatie met de innovatieve romp zorgt dat voor een kalme rit. Bovendien houdt de Hermes bij alle snelheden zeer lage trimhoeken tussen de 2 en 2,8 graden.

Handwerkskunst

(NL) Puur vakmanschap met alle oog voor details...

(NL) De Hermes Speedster wordt geproduceerd door Seven Seas Yachts, een klein familiebedrijf in Griekenland. Architect Nicolas Politis ontwierp het hydrodynamische onderschip en baseerde het uiterlijk op de Porsche 356 uit 1959 en de Gentleman’s Runabout-boten uit de jaren ‘30. Het onderschip van de Hermes Speedster bestaat uit zeven lagen waarbij de buitenste laag wordt gemaakt van vinylesterhars. Een krachtig en slijtvast materiaal. De lagen zijn opgebouwd uit luchtdichte compartimenten met een honingraatstructuur. Dit zorgt voor stevigheid zonder dat het gewicht toeneemt.

(NL) Ieder onderdeel wordt handgemaakt en zorgvuldig in elkaar gezet. De materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Over elk detail is nagedacht: van bekleding tot stikwerk en van stuurwiel tot waterpomp. De Hermes Speedster combineert de modernste technieken met een vleugje vintage design. Het resultaat van dit buitengewone vakwerk is een lust voor het oog. De boot is naast stijlvol ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! De Hermes Speedster kan naar persoonlijke smaak samengesteld worden.

(NL) Elk detail van de Hermes Speedster kan naar uw wens worden aangepast

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto

(NL) Van de selectie van materialen en stiksels tot aan de kleur van de buitenkant. Alles kan naar eigen wens worden samengesteld. Ook kunt u bij ons terecht voor uw eigen persoonlijke en unieke verzoeken. Dit garandeert dat elk schip excentriek en gepersonaliseerd is. De mogelijkheden zijn dan ook oneindig en wij denken graag met u mee! *de op de site getoonde afbeeldingen kunnen in kleur afwijken

 • Interieur

  Beach
  Creme
  Dunes
  Mocca
  Mustard
  Orange
  Ruby
  Saharah
  Soft Orange
 • Exterieur

  Amazone
  Azzure
  Bond
  Blue Ocean
  Gulwing Silver
  Jet Green
  Mocca Met
  Polar
  Rosso
 • Cabriodach

  Red
  Brown
  Dim Grey
  Royal Blue
  Tan
  Wheat
Erleben

Besuchen Sie uns und entdecken Sie Hermes Speedster im wirklichen Leben

foto

Dies ist eine vollständige Erfahrung. Der Kunde und seine Frau werden in eine schöne kleine niederländische Altstadt namens Harderwijk eingeladen. Harderwijk liegt an der Veluwe. Dies ist nur eine 2-stündige Fahrt vom Ruhrgebiet in Deutschland (Düsseldorf, Oberhausen, Köln).

Buche eine Probefahrt
foto
Spezifikationen

Max. Crew

5
Spezifikationen
 • Lengte

  6,75 m

 • Breedte van de romp

  1,80 m

 • Diepgang

  0,25 m

 • Gewicht

  675 kg

 • Max. aantal personen

  5

 • Motor

  Weber / Textron

 • Motor type

  MPE 850 Marine TC

 • Max. vermogen

  155 Pk / 116 kW

 • Aandrijving

  Jet Drive

 • Max. snelheid

  ± 72 km/h

 • CE

  CE certified hull, design class C

 • (NL) Prijs

  (NL) € 119.500,- (incl. BTW)

Kointakt Formular
HerrFrau