• NL
  • EN
  • DE

Service anfordern

Services

This a complete experience. The customer and his wife are invited to a nice small ancient city in the Netherlands, called Harderwijk. Harderwijk is situated at the Veluwemeer.  This is only a 2 hour drive from the Ruhrgebiet in Germany ( Dusseldorf, Oberhausen, Koln).

Lagerung

(NL) Wij maken het u makkelijk!

(NL) Wij bieden u een goed beveiligde en warme plek om uw Hermes Speedster te stallen. Op verzoek kunnen wij uw boot aan het einde van het seizoen zelf ophalen en vervolgens stallen. Dan wordt als u dat wenst tevens het onderhoud doorgevoerd. Begint het seizoen weer, dan brengen wij de boot weer naar u toe.

foto

(NL) Uw Hermes Speedster wordt tot in de puntjes verzorgd...

(NL) Brunia Watersport verricht veel van deze verschillende werkzaamheden voor onze klanten. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het winterklaar maken van de boot en de motor, het reinigen van de boot en het aanbrengen van een nieuwe antifouling. Zo kunt in in het voorjaar weer genieten van een Hermes Speedster die zowel van binnen als van buiten spic en span is. Zo kunt u weer onbezorgd het water op!

foto
Transport

(NL) Neem de Hermes Speedster altijd & overal met u mee

foto
foto

(NL) De Hermes Speedster neemt u eenvoudig mee achter uw auto met de hulp van een Vanclaes trailer. Deze trailer is speciaal ontworpen voor de Speedster en sluit perfect aan op de ronde vormen van de boot. Ga dus overal waar u maar wilt met de boot te water en neem hem daarna eenvoudig weer mee naar huis!

(NL) Natuurlijk hebben wij ook aan uw vakanties gedacht. Want ook in het buitenland zal de Hermes Speedster uw verblijf nog nét een stukje aangenamer maken! Zo hebt u de mogelijkheid om op totaal andere plekken dan andere toeristen te komen en bent u veel mobieler. Om u te ontzorgen bieden we vanuit Nicks Boats een transportservice aan. Wij zorgen dat uw Speedster op het gewenste tijdstip op de gewenste plaats is. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Technischer Support
foto

(NL)

Lakonderhoud

 

Wij gaan er niet vanuit dat uw boot zal beschadigen. Mocht er onverhoopt toch lakschade optreden, hebben wij een team van experts die altijd voor u klaar staan. Gremmer Reconditioning is daarnaast ook gespecialiseerd in het aanbrengen van een nano-coating die voorkomt dat hardnekkig vuil in de lak bijt. Deze nano coating is tevens waterafstotend waardoor het water direct van het oppervlakte van de boot af parelt.

foto

(NL)

Onderhoud

 

Wij verzorgen voor u het onderhoud van de boot en de motor, zodat u in het voorjaar – of wanneer u dat wenst – weer volop kunt genieten van de Hermes Speedster. Voor Nederland verzorgt Brunia Watersport het onderhoud van uw boot. Buiten Nederland wordt het onderhoud verzorgd door het uitgebreide servicenetwerk van Weber Textron.

foto
Erfahren Sie mehr
foto

(NL) Textron motors is een bedrijf met een rijke historie van innovatie en prestaties, een bedrijf dat begon bij Europa’s meest succesvolle Tier 1 autofabrikanten en dat vandaag de dag deel uitmaakt van een wereldwijd multi- industy bedrijf dat bekend staat om zijn technische en productieve bekwaamheid op het gebied van ruimtevaart, defensie, automotive en industriele technologieën

Website anzeigen

(NL) BRP-Rotax in Gunskirchen, Opper-Oostenrijk, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve aandrijvingen voor producten uit de powersport. Als een dochteronderneming van BRP, wereldleider in het ontwerp, de productie, distributie en marketing van gemotoriseerde recreatieve voertuigen, zijn zij wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van Rotax-motoren.

Website anzeigen
Service-Netzwerk

(NL) Heeft u een probleem of is uw boot aan onderhoud toe? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Rückruf anfordern

      Search provided by WP Store Locator

      *Nicks Boats übernimmt keine Verantwortung für die Servicequalität externer Dienstleister